Uterum och inglasning från Expodul

Måttanpassade kompletta uterum eller inglasad uteplats. Svensktillverkad kvalité från Expodul i Småland.

Myggnät från Clearview

Som tillval till din nya uteplats finns Clearview myggnät – Sveriges mest eleganta myggnätsdörrar och myggnätsfönster. Läs mer om myggnäten här.

Uterum - livskvalité

Prisvärda uterum

Vi skapar inglasade uterum för ditt hem samt glasar in verandor och uteplatser som passar året runt! Vi arbetar med färdiga lösningar redo att sättas upp, inte byggsatser som kräver förarbete.

De kompletta uterummen består av en stomme av limträ eller aluminium och tak av kanalplast eller glas. Välj sedan skjutbara, vikbara och fasta partier av aluminium och glas utifrån valfri säsong!

Uterum på ett enkelt sätt

Vår klassiska limträstomme finns i modellerna Pulpet, Sadeltak och valmad takstomme. Med detta får du friheten att själv bestämma mått, takvinkel, brutna hörn, bröstningar och partier. På så sätt kan du skapa ett personligt utformat uterum. Till kompletta uterum levereras samtliga detaljer färdigkapade och kan sättas upp direkt!

Kompletta färdigkapade limträstomar.

Limträstommen är uppbyggd efter ett koncept, där du som
kund har stora möjligheter att utforma ett personligt och
måttanpassat uterum. Stommen levereras helt färdigkapad
och konfektionerad. Limträt är tillverkat av renhyvlad gran med
vattenfast limfog.

Ni väljer själv längd, djup, höjd, takvinkel och brutna hörn mm.
Urjackade bärlinor med genomgående takbalkar ger ett
tätslutande tak mot limträkonstruktionen.

Uterum för vinterhalvåret!

Uterum på ett enkelt sätt

Vinterträdgård uterum är en bra investering och ett klokt komplement till din villa.

Våra svensktillverkade vinterträdgårdar är av limträ eller aluminium och anpassas efter dina mått. Uterummet har goda isoleringsegenskaper för årets kallaste årstid och tillåter dig att njuta av husets bästa rum året runt.

Expoduls limträstommar

Vad som är unikt för Expoduls limträstommar är att vi har en väl genomarbetad konstruktion där taköverhäng skapas genom att takbalkarna passerar genom bärlinorna.

Därmed minskas antalet delar och ger dig eller din snickare ett enkelt montage. Detta ger även en snyggt och ren design utan onödiga trälister och smådetaljer.

© Copyright PP Renovering & Bygg